Ambi


opleidingen.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Ambi
Ipd Opleidingen
Ipd Opleidingen
http://www.ipd-opleidingen.nl/avond/ambi-avondopleiding-basiskennis.php

Computable
Het bedrijfsleven verlangt volgens verschillende opleiders, die i-tracks aanbieden, terug naar de opleiding automatisering en mechanisering van de bestuurlijke informatieverwerking (ambi). i-tracks wordt nog niet als een waardige opvolger gezien.
http://www.computable.nl/artikel/nieuws/loopbaan/2860668/1458016/bedrijfsleven-wil-liever-voorganger-itracks.html

Cai Opleidingen
Verzilver evc en je ambi diploma in vrijstellingen voor een hbo diploma.
http://www.cai-opleidingen.nl/caiambi.htm

Inventive
Inventive systems levert krachtige erp oplossingen voor kleine en grote organisaties die flexibel en modulair zijn opgebouwd.
http://www.inventive.nl/html/Organisatie/Inventive_Academy/Jubileumseminar/Het_testament_van_AMBI_een_historie_van_niet-bekostigd_ICT-Onderwijs/Het_testament_van_AMBI,_een_historie_van_niet-bekostigd_ICT-Onderwijs_1117.htm

Businessissues
Na behalen ambi met versnelde opleiding in korte tijd een hbo diploma. ambi is een praktijkgerichte, erkende automatiseringsopleiding op hbo-niveau. de ambi gediplomeerden zijn ict-professionals die breed inzetbaar zijn voor diverse ict-functies op hbo-niveau. het ambi diploma met of zonder de toevoeging master is echter een opleiding op hbo niveau, geen hbo opleiding. het diploma biedt wel mogelijkheden om middels een kopstudie uiteindelijk in relatief korte tijd (ca. 7 maanden) een opleiding te volgen die afsluitend de hbo bachelor graad of ing. titel biedt.
http://www.businessissues.nl/index.asp?ContentID=3158

CAI-opleidingen
Ict opleidingen, voor uw hbo bachelor en master of science, kopstudie, careertrack, academy, ambi, i-tracks, mcse, mcsa, prince2, asl, bisl en itil cursus of opleiding.
http://www.cai-opleidingen.nl/

Vgm Opleidingen
Vgm is gespecialiseerd in het organiseren en geven van opleidingen in en rond het vakgebied informatica/automatisering. de opleidingen worden op individuele basis gegeven alsook in de vorm van maatwerk bedrijfsopleidingen.
http://www.vgm-opleidingen.com/opleiding_ict/ambi.html

Dirksen
Voortbordurend op de vroegere ambi-modules heeft dirksen een aantal nieuwe modules ontwikkeld, die nauw aansluiten bij recente ontwikkelingen binnen het vakgebied.
http://www.dirksen.nl/Informatica/Groep_PDI-AMBI.htm

CCO Informatica Opleidingen
Ict opleidingen studie informatie mcse,mcsa,i-tracks,ambi,itil,prince2 cco informatica opleidingen
http://www.cco.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 9 links op deze pagina.
Besteoverzicht - Privacy