Nyk


opleidingen.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Nyk
Logistiek
De logistieke nieuws-, kennis- en carrièreportal voor professionals in supply chain management, productielogistiek, warehousing, distributie en servicelogistiek.
http://www.logistiek.nl/dossierartikelen/did11794-NYK_Logistics_kiest_Europees_WMS.html

Transportenlogistiekbanen
Transportenlogistiekbanen
http://www.transportenlogistiekbanen.nl/frontend/frontendIndex/0,1004,1545_351-1413_338-1413,00.html

Nl
Bekijk het (nederland) professionele profiel van joost uiterwijk op linkedin. linkedin is het grootste zakelijke netwerk ter wereld. professionals als joost uiterwijk kunnen hiermee interne connecties met aanbevolen kandidaten, branchedeskundigen en businesspartners vinden.
http://nl.linkedin.com/pub/joost-uiterwijk/31/b20/36a

Uwzorgverlener
Thomashuis sint nyk: thomashuis sint nyk thomashuis sint nyk is een kleinschalige woonvorm voor mensen met een verstandelijke beperking. wij kunnen aan 8 mensen een warm en gezellig thuis bieden onder liefdevolle en professionele begeleiding. eerst zal er nog een grootscheepse verbouwing gaan plaatsvinden, wij hopen medio 2009 onze deuren te kunnen openen. wat maakt thomashuis sint nyk zo bijzonder? als zorgondernemers hebben wij er bewust voor gekozen om in het voorhuis van het thomashuis te wonen. op deze manier zijn we goed op de hoogte van wat er speelt. wij zijn praktisch altijd aanwezig en vormen het vaste aanspreekpunt voor de bewoners. binnen onze visie vinden wij het belangrijk, dat de mensen die bij ons wonen, een zo`n gewoon mogelijk leven hebben met een eigen netwerk en een eigen werk/dagbesteding. we proberen dan ook een normale gezinssituatie zo dicht mogelijk te benaderen en in de maatschappij te participeren. we spelen hierbij in op de individuele wensen en eigen mogelijkheden van de mensen die bij ons wonen. het mooie in een mens naar boven laten komen door rust, ruimte, dagritme en in contact met dieren en de natuur is ons streven. voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. we hebben nog ruimte om mensen met een verstandelijke beperking een warm thuis te bieden.
http://www.uwzorgverlener.nl/thomashuis_sint_nyk

Cargadoorworden
Cargadoor is een uitdagend beroep waarbij je in de rotterdamse haven werkt als onmisbare schakel in de wereldwijde transportketen
http://www.cargadoorworden.nl/robin_de_puij.html

Now You Know
Now You Know
http://www.nowyouknow.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 6 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy